meny

Vad är Shopify?

Vad är

Shopify?

Shopify är en ledande e-handelsplattform som gör det möjligt för företag att skapa och hantera onlinebutiker.

Shopify är en ledande e-handelsplattform som gör det möjligt för företag att skapa och hantera onlinebutiker. Med sitt användarvänliga gränssnitt och omfattande funktionalitet har Shopify blivit ett populärt val för företag av alla storlekar, från nystartade företag till stora etablerade varumärken. Plattformen erbjuder en allt-i-ett lösning för e-handel, vilket innebär att du får tillgång till alla verktyg du behöver för att driva en framgångsrik onlinebutik på ett och samma ställe. Från att skapa en snygg och funktionell butik till att hantera betalningar, lager och marknadsföring, täcker Shopify alla aspekter av din e-handelsverksamhet.

En av de största fördelarna med Shopify är dess användarvänlighet. Plattformen är designad för att vara intuitiv och lättanvänd, även för dem utan teknisk bakgrund. Med ett enkelt drag-och-släpp-gränssnitt kan du snabbt och enkelt bygga och anpassa din butik utan att behöva skriva en enda rad kod. Shopify erbjuder också ett brett urval av professionellt designade teman som är fullt responsiva, vilket innebär att din butik ser bra ut och fungerar perfekt på alla enheter, från datorer till mobiler. Du kan dessutom anpassa teman för att matcha ditt varumärkes unika stil och identitet.


Med Shopify får du tillgång till en rad kraftfulla marknadsföringsverktyg som hjälper dig att nå ut till fler kunder och öka din försäljning. Plattformen inkluderar verktyg för SEO, e-postmarknadsföring, sociala medier och mer. Dessutom kan du integrera din butik med olika marknadsplatser som Amazon och eBay samt sälja direkt på sociala medier som Facebook och Instagram. Shopify tar också hand om alla tekniska aspekter av att driva en onlinebutik, inklusive webbhotell, säkerhet och uppdateringar. Plattformen erbjuder SSL-certifikat för att skydda kunddata och garanterar hög upptid, vilket innebär att din butik alltid är tillgänglig för dina kunder.

Oavsett om du är en liten startup eller ett stort företag, kan Shopify skalas för att möta dina behov. Plattformen kan hantera allt från små till stora trafikvolymer och försäljningsmängder, vilket gör det enkelt att växa med din verksamhet. Shopify App Store erbjuder tusentals appar som kan utöka funktionaliteten i din butik. Från lagerhantering och kundsupport till avancerade marknadsföringsverktyg, finns det en app för nästan alla behov. Dessutom erbjuder Shopify dygnet runt kundsupport via chat, e-post och telefon. Oavsett när du behöver hjälp, finns deras supportteam där för att assistera dig med eventuella frågor eller problem.


Sammanfattningsvis är Shopify mer än bara en e-handelsplattform – det är en omfattande lösning som hjälper dig att bygga, hantera och växa din onlinebutik. Upptäck varför så många företag världen över väljer Shopify och hur det kan hjälpa dig att nå dina e-handelsmål. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur Shopify kan revolutionera din onlineförsäljning.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.