meny

Priser Shopify prenumeration

E-handel som

prenumeration

Få en högpresterande butik som inkluderar alla våra lösningar inklusive support för ett fast månadspris.

Yielder erbjuder en prenumerationstjänst för e-handel som ger dig tillgång till en högpresterande Shopify-butik utan att behöva betala hela kostnaden upfront. Med vår prenumerationstjänst betalar du ett fast månadspris för en komplett e-handelslösning, inklusive alla våra tjänster och support.

Fördelar med vår Prenumerationstjänst

Genom att välja en prenumerationstjänst från Yielder får du tillgång till en fullt utrustad och optimerad e-handelsplattform utan att behöva göra en stor initial investering. Istället för att äga butiken själv hyr du den av oss, vilket ger dig flexibiliteten att få tillgång till den senaste teknologin och funktionaliteten utan att behöva oroa dig för underhåll och uppgraderingar.

Vår prenumerationstjänst inkluderar all funktionalitet du behöver för att driva en framgångsrik e-handel. Detta innebär att vi tar hand om allt från design och utveckling till integration av betallösningar och fraktalternativ. Dessutom ingår löpande support, vilket innebär att du alltid har någon att vända dig till om du stöter på problem eller behöver råd om bästa praxis.

Vad Inkluderar Prenumerationstjänsten?

Med vår prenumerationstjänst får du en nyckelfärdig Shopify-butik som är redo att användas. Vi tar hand om alla tekniska aspekter, inklusive:

  • Design och Utveckling: En professionellt designad butik som är anpassad efter dina behov och mål.
  • Betallösningar: Integration av olika betalningsmetoder för att säkerställa smidiga transaktioner.
  • Fraktlösningar: Implementering av olika leveransalternativ för att möta dina kunders behov.
  • Löpande Support: Tillgång till vår dedikerade support för att säkerställa att din butik alltid fungerar optimalt.

Flexibilitet och Trygghet

Att hyra din Shopify-butik från Yielder innebär att du får flexibiliteten att anpassa din e-handelslösning efter dina behov utan att behöva oroa dig för stora initiala kostnader. Du får också tryggheten att veta att din butik alltid är uppdaterad och att du har tillgång till experthjälp när du behöver det.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vår prenumerationstjänst och hur vi kan hjälpa dig att starta och driva en framgångsrik e-handel med en Shopify-butik från Yielder. Låt oss ta hand om det tekniska så att du kan fokusera på att växa din verksamhet.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.