meny

Support

Support för

Shopify

Vi erbjuder en support som känner dig, din verksamhet och din butik.

Yielder erbjuder ett supportavtal utöver det vanliga för din Shopify-butik. Även om Shopify själva erbjuder support dygnet runt, kan det vara värdefullt att ha en lokal kontakt i Sverige som känner dig, din verksamhet och din butik. Med Yielder som din supportpartner får du personlig service och expertis som är anpassad efter dina specifika behov och mål.

Vad ingår i vårt supportavtal?

  1. Personlig Kontakt Vårt supportteam finns tillgängligt under kontorstid för att ge dig snabb och effektiv hjälp. Du får en dedikerad kontaktperson som känner till din verksamhet och dina unika utmaningar, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar och rådgivning.

  2. Löpande Buggfixar För att säkerställa att din butik alltid håller högsta prestanda och att alla funktioner fungerar som de ska, utför vi löpande buggfixar. Detta innebär att vi snabbt åtgärdar eventuella tekniska problem som kan uppstå, vilket minimerar driftstopp och säkerställer en smidig kundupplevelse.

  3. Proaktiv Övervakning Vi övervakar din butik kontinuerligt för att identifiera och åtgärda potentiella problem innan de påverkar din verksamhet. Genom att vara proaktiva kan vi säkerställa att din butik alltid är i toppskick och redo att hantera dina kunders behov.

  4. Rådgivning och Optimering Vi erbjuder också rådgivning om bästa praxis för att optimera din butik och förbättra din onlineförsäljning. Vår expertis inom Shopify och e-handel gör att vi kan ge värdefulla insikter och rekommendationer som hjälper dig att växa din verksamhet.

Varför välja Yielder?

  • Lokal Support: Få tillgång till en lokal kontakt i Sverige som förstår din marknad och dina specifika behov.
  • Expertis: Dra nytta av vår omfattande kunskap och erfarenhet av Shopify och e-handel.
  • Personlig Service: Få en dedikerad kontaktperson som verkligen känner din verksamhet och kan erbjuda skräddarsydda lösningar.
  • Högsta Prestanda: Vi ser till att din butik alltid presterar på topp med löpande buggfixar och proaktiv övervakning.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.