meny

Ett hållbart företag

Ett hållbart

företag

Vi på Yielder vill ta vårt ansvar för klimatet och en mer hållbar framtid.

Alltid med ett hållbart perspektiv i vardagen

På Yielder strävar vi efter att vara en förebild när det gäller hållbarhet och att värna om miljön i vår dagliga verksamhet. Vårt mål är att minimera vår miljöpåverkan och bidra till en bättre framtid för kommande generationer. Därför har vi helt avskaffat användningen av papper i vår verksamhet. All vår dokumentation, inklusive fakturor, hanteras digitalt, vilket inte bara minskar vårt pappersavfall utan också bidrar till att bevara skogarna och minska vårt koldioxidavtryck.

För att minimera våra utsläpp väljer vi alltid att köra elbilar för våra tjänsteresor. Dessutom föredrar vi att åka tåg framför flyg så långt det bara är möjligt, vilket hjälper oss att drastiskt minska de utsläpp som är förknippade med våra resor. Vi tror starkt på återanvändning och köper därför begagnad teknik när det är möjligt. Genom att förlänga livslängden på tekniska produkter minskar vi vårt elektroniska avfall och sparar på de resurser som behövs för att producera nya enheter.

Genom dessa åtgärder visar vi vårt engagemang för hållbarhet och vårt ansvar gentemot miljön. Vi på Yielder är stolta över att bidra till en mer hållbar värld och uppmuntrar andra att följa vårt exempel.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.