meny

Revision av Shopify

Revision 
av Shopify

Vill du maximera din onlineförsäljning och säkerställa att din Shopify-butik presterar på topp?

Vill du maximera din onlineförsäljning och säkerställa att din Shopify-butik presterar på topp? Yielder erbjuder en omfattande revision av din Shopify-butik för att identifiera möjligheter till förbättring och ökad försäljning.

Vad innebär en Shopify-revision?

En Shopify-revision innebär att vårt team av experter noggrant analyserar alla aspekter av din butik. Vi granskar allt från design och användarupplevelse till teknisk prestanda och marknadsföringsstrategier. Målet är att hitta åtgärder som kan optimera din butik och öka din försäljning.

Vad ingår i en Shopify-revision?

  1. Design och Användarupplevelse Vi utvärderar din butiks layout, navigering, och visuell estetik för att säkerställa att den erbjuder en optimal shoppingupplevelse för dina kunder.

  2. Teknisk Prestanda Vi granskar laddningstider, mobilvänlighet, och andra tekniska aspekter som påverkar butikens prestanda och användarupplevelse.

  3. SEO och Innehåll Vi analyserar din butiks sökmotoroptimering (SEO) och innehållsstrategi för att säkerställa att din butik är lätt att hitta online och att innehållet engagerar dina besökare.

  4. Marknadsföring och Konvertering Vi granskar dina marknadsföringskampanjer, kundresor och konverteringsoptimering för att identifiera möjligheter att öka försäljningen.

  5. Appar och Integrationer Vi utvärderar dina nuvarande appar och integrationer för att säkerställa att de effektivt stödjer din verksamhet och rekommenderar eventuella förbättringar eller nya verktyg.

Rapport med Rekommenderade Åtgärder

Efter att vi har genomfört revisionen levererar vi en detaljerad rapport som innehåller våra fynd och rekommenderade åtgärder. Rapporten är utformad för att ge dig en tydlig bild av vad som fungerar bra och vad som kan förbättras i din butik.

Som kund väljer du sedan själv om du vill genomföra åtgärderna själv, anlita oss på Yielder, eller anlita någon annan partner-byrå. Vi är här för att stödja dig oavsett vilket alternativ du väljer.

Varför välja Yielder för din Shopify-revision?

  • Expertis och Erfarenhet: Vårt team har omfattande erfarenhet av att optimera Shopify-butiker och kan snabbt identifiera områden för förbättring.
  • Skräddarsydda Lösningar: Vi anpassar våra rekommendationer efter dina specifika behov och mål, vilket säkerställer att du får konkreta och relevanta råd.
  • Full Transparens: Du har full kontroll över vilka åtgärder du vill genomföra och hur du vill gå vidare efter revisionen.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.