meny

Shopify Plus

Shopify
Plus

Shopify Plus är en premiumversion av Shopifys e-handelsplattform.

Shopify Plus är en premiumversion av Shopifys e-handelsplattform, designad för stora företag och snabbt växande varumärken som behöver avancerade funktioner och ökad kapacitet. Shopify Plus erbjuder en mängd fördelar och funktioner som är specifikt utformade för att hantera hög volym av försäljning, komplexa operationer och unika affärsbehov.

Nyckelfunktioner och Fördelar med Shopify Plus:

 1. Skräddarsydda Lösningar Shopify Plus erbjuder mer anpassningsmöjligheter och flexibilitet än standardversionen av Shopify. Användare kan dra nytta av anpassade checkout-upplevelser och exklusiva API

   

  för att integrera med avancerade affärssystem.

 2. Hög Prestanda och Skalbarhet Plattformen är byggd för att hantera stora trafikvolymer och försäljningsmängder utan att kompromissa med prestanda. Detta gör Shopify Plus till ett idealiskt val för företag som ofta har hög trafik, exempelvis under stora kampanjer eller rea-perioder.

 3. Avancerade Automationsverktyg Med Shopify Plus får du tillgång till Shopify Flow, ett kraftfullt verktyg för att automatisera repetitiva uppgifter och affärsprocesser. Detta kan inkludera allt från lagerhantering till kundsegmentering och marknadsföringskampanjer.

 4. Flera Butiker och Internationell Expansion Shopify Plus gör det möjligt att hantera flera butiker från en och samma plattform. Detta är särskilt användbart för företag som säljer på olika marknader med unika krav och regler, såsom olika språk, valutor och skattesystem.

 5. Dedikerad Support och Kontohantering Som Shopify Plus-kund får du tillgång till en dedikerad Launch Manager och Merchant Success Manager som hjälper dig att optimera din butik och dra full nytta av plattformens möjligheter. Dygnet runt-support finns också tillgänglig för att lösa eventuella problem snabbt och effektivt.

 6. Exklusiva App- och Tjänstepaket Shopify Plus-användare har tillgång till en rad exklusiva appar och tjänster som inte är tillgängliga för standard Shopify-användare. Dessa inkluderar avancerade analysverktyg, anpassade betalningslösningar och premiumteman.

 7. Prioriterad Tillgång till Nya Funktioner Shopify Plus-kunder får ofta tidig tillgång till nya funktioner och uppdateringar, vilket gör att de kan ligga steget före konkurrenterna och dra nytta av den senaste teknologin inom e-handel.

Sammanfattning

Shopify Plus är en robust och kraftfull e-handelslösning som erbjuder avancerade funktioner och anpassningsmöjligheter för stora företag och snabbt växande varumärken. Med hög prestanda, skalbarhet, automatiseringsverktyg och dedikerad support är Shopify Plus utformat för att hjälpa företag att hantera komplexa operationer och maximera sin försäljning.

Om du är intresserad av att ta din e-handel till nästa nivå med Shopify Plus, kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att implementera och optimera denna avancerade plattform för ditt företag.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.