meny

Priser Shopify Plus

Vad kostar 

Shopify Plus?

Full transparens och kontroll över kostnaderna under hela utvecklingsprocessen.

Att bygga en Shopify-butik med Yielder innebär att du får en nyckelfärdig lösning som är redo att ta emot kunder från dag ett. Vi integrerar både betallösningar och fraktlösningar för att säkerställa att din butik fungerar smidigt och effektivt. Våra priser är baserade på tidigare projekt och ger en indikation på vad du kan förvänta dig. Vi arbetar mot timarvode och ger dig som kund ett noggrant estimat på vad hela produktionen kommer att landa på innan vi påbörjar arbetet. Detta innebär att du har full transparens och kontroll över kostnaderna under hela utvecklingsprocessen.

Priset inkluderar byggandet av en komplett butik som är redo att användas, med all nödvändig funktionalitet och anpassning. Vi ser till att din butik kan hantera betalningar från olika betalningsmetoder smidigt och säkert genom att integrera lämpliga betallösningar. Dessutom implementerar vi fraktlösningar som gör att dina kunder kan välja mellan olika leveransalternativ. All utveckling anpassas efter dina specifika behov och mål, vilket säkerställer att du får en butik som passar just din verksamhet.

Vi börjar med att förstå dina krav och mål för butiken. Baserat på detta ger vi dig ett estimat på kostnaderna och en tidslinje för projektet. Under utvecklingsprocessen håller vi dig uppdaterad och involverad, så att du alltid vet hur projektet fortskrider och kan göra justeringar vid behov.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.