Webbyrå inom WordPress i Malmö

Öka försäljningen
 nya kunder
Bli mer synlig
Enklare webb

med WordPress från Yielder.

En unik och attraktiv
webbplats som presterar.

Vårt dedikerade team av utvecklare i Malmö för utveckling av WordPress kombinerar kreativitet och teknisk expertis för att skapa webbplatser som inte bara är ögonfångande utan också effektiva verktyg för att öka tillströmningen av nya kunder till din verksamhet. Vi strävar efter att förstå din vision och företagsidentitet för att skapa en webbplats som inte bara är vacker utan också överensstämmer med dina affärsmål.

WordPress med fokus på prestanda

Vi på Yielder Digital sätter fokus på prestanda, och det innebär inte bara en attraktiv fasad. Våra webbplatser optimeras för snabba laddtider och hög säkerhet, vilket är avgörande för att skapa en positiv användarupplevelse och skydda din verksamhet mot potentiella hot. Vi arbetar hårt för att säkerställa att din webbplats inte bara ser bra ut utan också fungerar felfritt och effektivt.

Avslutningsvis, oavsett om du behöver en helt ny webbplats, en designuppdatering eller optimering av din befintliga WordPress-webbplats, är Yielder Digital här för att göra det möjligt. Vi är passionerade för att skapa webbplatser som inte bara imponerar utan också ger mätbara resultat för din verksamhet.

Vi är din webbyrå inom WordPress i Malmö.

Unik och attraktiv design

Yielder använder aldrig några färdiga mallar eller teman utan bygger din nya webbplats från grunden med en unik och attraktiv design för just din verksamhet.

Enkelt att uppdatera

Alla webbplatser är byggda med målsättningen att det ska vara enkelt för dig som kund att snabbt kunna uppdatera texter och bilder löpande. Vi finns där med supportavtal!

Obegränsad funktionalitet

Fördelen med WordPress är att det bara är fantasin som sätter gränserna. Med WordPress får du en grund som kan växa tillsammans med din verksamhet.

Service, underhåll & support

Som kund hos Yielder erbjuder vi dig löpande service, underhåll och support av din webbplats. Allt från att underhålla plugins till uppdatering av texter och produkter.

Webbhotell

I samarbete med WPEngine erbjuder Yielder hosting för WordPress i världsklass. Du som tecknar vårt löpande serviceavtal får detta webbhotell på köpet.

Skräddarsydda plugins

Yielder bygger helt custom applikationer och plugins till Shopify och WordPress. Detta för att ge din e-handel eller webbplats alla de funktioner din verksamhet kräver.

Varför WordPress är det överlägsna valet.

WordPress är inte bara det mest populära innehållshanteringssystemet i världen, utan det är också en kraftfull plattform som erbjuder oändliga möjligheter. Det är ett verktyg som möjliggör för användare av alla kunskapsnivåer att bygga professionella webbplatser som kan anpassas för att möta specifika behov, allt från enkla bloggar till komplexa e-handelslösningar.

En av de främsta anledningarna till att välja WordPress är dess flexibilitet. Med tusentals teman och plugins tillgängliga kan du skräddarsy din webbplats för att reflektera din unika varumärkesidentitet och tillgodose dina specifika funktionskrav. Detta gör WordPress till ett optimalt val för företag och individer som söker en plattform som kan växa och utvecklas tillsammans med deras affär.


WordPress är också känt för sin användarvänlighet. Installationen är enkel, och du kan börja skapa innehåll nästan omedelbart. Dess intuitiva gränssnitt gör det lätt för användare att hantera sin webbplats, oavsett teknisk expertis. Detta innebär att du kan fokusera mer på att skapa värdefullt innehåll och mindre på de tekniska detaljerna.

Säkerhet är ytterligare en viktig aspekt, och WordPress tar detta på största allvar. Med regelbundna uppdateringar och en aktiv gemenskap av utvecklare som ständigt arbetar för att identifiera och åtgärda sårbarheter, kan du känna dig trygg med att din webbplats är skyddad mot de senaste hoten.

Slutligen, genom att välja WordPress, blir du en del av en global gemenskap. Det finns en enorm mängd resurser, forum och evenemang som är tillägnade WordPress. Detta samarbete och stöd är ovärderligt, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren utvecklare.

På Yielder Digital AB i Malmö väljer vi WordPress eftersom vi tror på kraften i en öppen, tillgänglig och flexibel plattform som ständigt driver innovation och tillväxt. Låt oss hjälpa dig att utnyttja WordPress fulla potential för att skapa en webbplats som inte bara uppfyller dina nuvarande behov utan även är förberedd för framtiden.

Hannes Hedman, VD Yielder Digital AB

Vanliga frågor.

WordPress är världens mest populära innehållshanteringssystem (CMS), och det finns flera goda skäl till varför företag och privatpersoner väljer att bygga sina webbplatser med denna plattform. Här är några av de mest framträdande fördelarna:

Priset beror dels på hur många undersidor webbplatsen ska ha men även om behovet av särskilda funktioner finns. Enkelt brukar vi säga att priset ligger från 30 000:- ex moms. Yielder Digital jobbar alltid mot ett fast timarvode om 950:- i timmen och ger er ett estimat på hur många timmar vi uppskattar att det tar att bygga webbplatsen innan påbörjat projekt.

Vi är experter på att integrera en rad kraftfulla tredjepartslösningar direkt i din webbplats, vilket tar din onlineverksamhet till nya höjder. Oavsett om du behöver avancerad bokföring, effektiv lagerhållning, smidiga fraktlösningar eller säker identifiering via BankID, har vi kunskapen och verktygen för att göra det möjligt.

Vi börjar alltid med att signera ett digitalt avtal via BankID med vad vi har kommit överens om. Sedan börjar våra designers skissa på så kallade mockups. När ett utkast på design är klar får ni detta skickat som en PDF-fil via e-post. Ni får nu möjlighet att göra grafiska ändringar tills alla är nöjda och glada. När mockups är färdiga påbörjas produktion av webbplatsen. Under uppbyggnaden är ni välkomna att ändra på texter och bilder. 

I vårt serviceavtal ingår support över telefon och e-post, underhåll av WordPress och plugins samt en timmes uppdatering av text och bilder månadsvis. Dessutom står vi för webbhotell på våra snabba, säkra servrar. Du betalar endast 950:- ex moms per månad.

Kontakta oss.

Behöver ni hjälp med en ny webbplats eller fräscha upp er gamla? Vi på Yielder Digital hjälper er med allt som rör WordPress. Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 010-204 55 77.

Vill du bli uppringd?

Har du frågor kring våra tjänster eller vill diskutera ett kommande projekt? Skriv in ditt telefonnummer så ringer vår VD, Hannes, upp dig inom en timme.