Öka försäljningen med en effektiv e-handel i plattformen Shopify.

Yielder Digital är

En enklare och mer effektiv e-handelslösning.

Som stolta Shopify-partners har vi djupgående kunskap om plattformen och dess möjligheter. Vi specialiserar oss på att bygga butiker från grunden, helt anpassade efter dina unika krav och behov. Vårt erfarna team av e-handelsexperter arbetar tätt tillsammans med dig för att förstå din verksamhet och skapa en butik som inte bara är estetiskt tilltalande utan också optimerad för att maximera försäljningen.

Vi strävar efter att överträffa förväntningarna genom att utveckla egna teman och appar som ger exakt den funktionalitet du behöver för att driva din e-handel framåt. Med fokus på användarvänlighet skapar vi en sömlös och positiv köpupplevelse för dina kunder, vilket ökar chansen för konverteringar och lojala kunder.

Oavsett om du är en etablerad e-handelsföretagare eller just startar din onlineverksamhet, är vi här för att hjälpa dig att nå nya höjder. Kontakta oss idag för att diskutera dina e-handelsmål, och låt oss tillsammans skapa en e-handelsbutik som inte bara imponerar utan också levererar konkreta resultat. 

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss tillsammans skapa en e-handel som sticker ut och levererar resultat. 

En e-handel med förmåner.

Obegränsat antal produkter

Lägg till så många produkter du vill i din webbshop. Utan begränsningar kan du lagerföra och sälja det varierade utbud av produkter som den moderna kunden kräver.

Tillgång till kassasystem

Integrera smidigt din online- och offlineförsäljning med ett kassasystem. Sälj dina produkter oavsett var din kund hittar dem.

Ökad säkerhet

Shopify erbjuder bedrägerianalys för en säker webbplats för alla domäner. Shopify är också PCI DSS-kompatibelt på nivå 1 för alla ekonomiska transaktioner.

Lätt att använda

Bygg din webbplats med hjälp av enkla, okomplicerade dra-och-släpp-funktioner. Vem som helst kan skapa en webbplats på Shopify utan att behöva lära sig att koda.

Fullständigt anpassningsbart

Anpassa din webbplats så att den matchar varje del av ditt varumärke. Välj färger, teckensnitt, foton, responsiva designer och mycket mer för att ge webbplatsen din personliga och unika stil.

Skräddarsydda verktyg & appar

Yielder bygger helt skräddarsydda verktyg och appar till Shopify för att du som kund ska få ut precis den funktionalitet som din verksamhet kräver.

Några av våra kunder.

Vanliga frågor

Ett webbplatsverktyg är en plattform där du enkelt kan skapa en webbplats. Webbplatser är byggda på plattformar som Shopify. Du kan lägga till bilder, grafik, text och annat innehåll när du bygger din webbplats. Shopify specialiserar sig på handel, och du kan köpa och sälja produkter med säker betalning.

Shopify är ett utmärkt webbplatsverktyg. Med dra-och-släpp-funktionerna kan du enkelt anpassa din webbplats. Inga kunskaper om kodning behövs. Shopify specialiserar sig på handel så det finns en mängd funktioner som säkra betalningar, ett kassasystem och obegränsat antal produkter så att du enkelt kan utveckla din fysiska butik eller webbshop. Shopify har över 6 000 appar, otaliga verktyg, teman och olika gratisfunktioner som gör att du kan maximera potentialen för din webbplats.

Du kan använda verktyg, Chrome-tillägg och appar som finns i sökmotorer för att avgöra vilket webbplatsverktyg som har använts för en viss webbplats. För närvarande är fler än 1 700 000 butiker byggda med Shopify.

Shopify erbjuder en mängd funktioner för små företag, till exempel kostnadsfria appar, verktyg och funktioner som gör det möjligt för små företag att få igång sin verksamhet med en stramare budget. När du utvidgar din verksamhet, växer Shopify med dig och erbjuder de tjänster och funktioner du behöver för att uppfylla dina komplexa behov. På Shopify kan du hålla din verksamhet liten och hanterbar, eller ta företaget till en högre nivå och ändå få den support du behöver när du växer.

Du kan bygga en webbplats utan ett webbplatsverktyg genom att anställa en utvecklare för att bygga en skräddarsydd webbplats. Du kan anlita en Shopify-expert som specialiserat sig på att bygga webbplatser för att hjälpa dig att skapa en unik webbplats. Stora företag anlitar vanligtvis utvecklare för att bygga skräddarsydda webbplatser, men det alternativet är mindre vanligt bland små företag. Men även med en skräddarsydd webbplats kan du använda Shopify så att du får tillgång till fantastiska funktioner som säkra betalningar, avancerad rapportering och mycket mer.

Shopify är ett populärt webbplatsverktyg för e-handel. Med Shopifys webbshopsverktyg kan du säkert och riskfritt göra ekonomiska transaktioner på din webbplats. Shopify erbjuder också SEO-funktioner som gör det möjligt för webbplatser skapade med Shopify att rankas högre i sökmotorer. Det finns många försäljningskanaler så att du enkelt kan sälja dina produkter även på plattformar utanför Shopify. Du kan lägga till ett obegränsat antal produkter på din webbplats. Shopify inkluderar även kostnaden för webbhotell i din månadsprenumeration så att du kan räkna med en tillförlitlig upptid.

Kostnaden för ett webbplatsverktyg varierar beroende på antalet funktioner, verktyg, appar, supportalternativ med mera. Shopify erbjuder kvantitetsbaserad prissättning med fem planer. Starter-planen kostar endast 5 $ USD/månad, Basic kostar 29,00 $ USD/månad, Shopify kostar 79,00 $ USD/månad, Advanced Shopify kostar 299,00 $ USD/månad vid årsvis fakturering och Plus kostar från 2 000 USD/månad.

Shopifys webbplatsskapare använder en enkel dra-och-släpp-funktion som gör att du enkelt kan anpassa och bygga din webbplats. Vem som helst kan bygga en webbplats på Shopify utan att behöva några ytterligare färdigheter.

Shopify inkluderar webbhotell, domänregistrering och obegränsad bandbredd och lagringsutrymme i alla planer.

Priset beror dels på om ni vill utveckla en helt unik design eller använda en färdig mall. Men till stor del beror det på vilka funktioner ni behöver. Priset ligger från 40 000:- ex moms för enklaste utformningen. Kontakta oss gärna för en mer korrekt offert.

Vill du bli uppringd?

Har du frågor kring våra tjänster eller vill diskutera ett kommande projekt? Skriv in ditt telefonnummer så ringer vår VD, Hannes, upp dig inom en timme.