Shopify Plus.

Shopify Plus är den mest kraftfulla versionen av Shopify, designad för att möta behoven hos stora och snabbväxande företag som kräver avancerad funktionalitet, skalbarhet och kontroll. Här är några anledningar till varför Shopify Plus kan vara rätt val för ditt företag:

Obegränsad skalbarhet

Shopify Plus hanterar enkelt höga volymer av trafik och transaktioner, vilket gör den idealisk för företag som upplever snabb tillväxt eller har stora försäljningsvolymer, särskilt under högtrafikperioder som Black Friday och Cyber Monday.

Avancerad anpassning

Med Shopify Plus får du tillgång till ett mer anpassningsbart gränssnitt och avancerade API:er, vilket möjliggör djupare integrationer och skräddarsydda lösningar som uppfyller specifika affärsbehov, från unika checkout-processer till integrerade backend-system.

Dedikerad support

Shopify Plus-kunder får ett dedikerat supportteam, inklusive en Merchant Success Manager och ett Priority Support-team, som erbjuder vägledning och snabb hjälp för att maximera din plattforms potential.

Förbättrad säkerhet och prestanda

Shopify Plus-plattformen är byggd för att erbjuda högsta möjliga säkerhet och prestanda, inklusive PCI DSS-nivå 1-certifiering, vilket ger dig och dina kunder en säker shoppingupplevelse.

Internationell expansion

Shopify Plus underlättar global expansion med funktioner som möjliggör hantering av flera butiker, språk och valutor från en enda plattform, vilket gör det enklare att skala internationellt.

Exklusivt ekosystem

Som Shopify Plus-användare får du tillgång till ett exklusivt ekosystem av partners, appar och teman, designade för att möta de höga kraven från stora verksamheter, vilket hjälper dig att skapa en ännu mer kraftfull och unik e-handelsupplevelse.

Yielder hjälper dig att flytta över till Shopif Plus.

Shopify Plus är en lösning som erbjuder de verktyg och den support som krävs för att lyckas i stor skala. Om ditt företag kräver en robust, skalbar och anpassningsbar e-handelsplattform som kan växa med dina behov, är Shopify Plus ett utmärkt val.

Vill du bli uppringd?

Har du frågor kring våra tjänster eller vill diskutera ett kommande projekt? Skriv in ditt telefonnummer så ringer vår VD, Hannes, upp dig inom en timme.