Få nya kunder med en attraktiv webbplats byggd i WordPress.

En unik och attraktiv
webbplats som presterar.

Vårt dedikerade team av utvecklare kombinerar kreativitet och teknisk expertis för att skapa webbplatser som inte bara är ögonfångande utan också effektiva verktyg för att öka tillströmningen av nya kunder till din verksamhet. Vi strävar efter att förstå din vision och företagsidentitet för att skapa en webbplats som inte bara är vacker utan också överensstämmer med dina affärsmål.

Vi sätter fokus på prestanda, och det innebär inte bara en attraktiv fasad. Våra webbplatser optimeras för snabba laddtider och hög säkerhet, vilket är avgörande för att skapa en positiv användarupplevelse och skydda din verksamhet mot potentiella hot. Vi arbetar hårt för att säkerställa att din webbplats inte bara ser bra ut utan också fungerar felfritt och effektivt.

Oavsett om du behöver en helt ny webbplats, en designuppdatering eller optimering av din befintliga WordPress-webbplats, är Yielder Digital här för att göra det möjligt. Vi är passionerade för att skapa webbplatser som inte bara imponerar utan också ger mätbara resultat för din verksamhet.

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss tillsammans skapa en digital närvaro som sticker ut och levererar resultat. 

Fördelar med WordPress från Yielder Digital.

Unik och attraktiv design

Yielder använder aldrig några färdiga mallar eller teman utan bygger din nya webbplats från grunden med en unik och attraktiv design för just din verksamhet.

Enkelt att uppdatera

Alla webbplatser är byggda med målsättningen att det ska vara enkelt för dig som kund att snabbt kunna uppdatera texter och bilder löpande. Vi finns där med supportavtal!

Obegränsad funktionalitet

Fördelen med WordPress är att det bara är fantasin som sätter gränserna. Med WordPress får du en grund som kan växa tillsammans med din verksamhet.

Service, underhåll & support

Som kund hos Yielder erbjuder vi dig löpande service, underhåll och support av din webbplats. Allt från att underhålla plugins till uppdatering av texter och produkter.

Webbhotell

I samarbete med WPEngine erbjuder Yielder hosting för WordPress i världsklass. Du som tecknar vårt löpande serviceavtal får detta webbhotell på köpet.

Skräddarsydda plugins

Yielder bygger helt custom applikationer och plugins till Shopify och WordPress. Detta för att ge din e-handel eller webbplats alla de funktioner din verksamhet kräver.

Några av våra kunder.

Vanliga frågor

I vårt serviceavtal ingår support över telefon och e-post, underhåll av WordPress och plugins samt en timmes uppdatering av text och bilder månadsvis. Dessutom står vi för webbhotell på våra snabba, säkra servrar. Du betalar endast 950:- ex moms per månad.

Priset beror dels på hur många undersidor webbplatsen ska ha men även om behovet av särskilda funktioner finns. Enkelt brukar vi säga att startpriset ligger runt 30 000:- ex moms.

Vill du bli uppringd?

Har du frågor kring våra tjänster eller vill diskutera ett kommande projekt? Skriv in ditt telefonnummer så ringer vår VD, Hannes, upp dig inom en timme.