Serviceavtal för WordPress.

Ge din WordPress-webbplats den omsorg och expertis den förtjänar med ett serviceavtal från Yielder Digital! För enbart 950 SEK exkl. moms per månad får du inte bara tillgång till hosting på våra dedikerade, högpresterande och säkra servrar, utan också en omfattande tjänst som ser till att din webbplats alltid är uppdaterad, säker och optimerad.

Vårt serviceavtal täcker allt du behöver för att hålla din webbplats i toppskick:

Professionell Hosting

Din webbplats kommer att vara värd på snabba och säkra servrar, optimerade för WordPress, vilket garanterar blixtsnabba laddningstider och robust säkerhet.

Löpande Uppdateringar

Vi tar hand om alla WordPress- och plugin-uppdateringar åt dig, säkerställer att din webbplats är skyddad mot sårbarheter och fungerar felfritt med de senaste funktionerna.

Innehållsuppdateringar

Varje månad får du en timmes uppdateringstid för bilder och texter, vilket gör det enkelt att hålla din webbplats fräsch och uppdaterad med de senaste nyheterna eller erbjudandena.

Det bästa av allt?

Vårt serviceavtal har ingen bindningstid, endast tre månaders uppsägningstid, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa tjänsten efter dina behov. Observera att för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och kompatibilitet, kräver detta serviceavtal att din webbplats är byggd av Yielder Digital.

Välj ett serviceavtal med Yielder Digital och fokusera på att växa ditt företag medan vi ser till att din digitala närvaro är säker, snabb och alltid uppdaterad. Kontakta oss idag för att ge din webbplats den vård och expertis den förtjänar!

Vill du bli uppringd?

Har du frågor kring våra tjänster eller vill diskutera ett kommande projekt? Skriv in ditt telefonnummer så ringer vår VD, Hannes, upp dig inom en timme.