Om Yielder

Med över 10 års erfarenhet från svenska investmentbolag vet vi hur man skapar verktyg för bra kommunikation.

Vår bakgrund

Vi som jobbar på Yielder har en bakgrund inom svenska investmentbolag där vi har varit med och paketerat bolag från start, hela vägen till börsnotering. Vår styrka är att vi inte bara är väldigt duktiga på kommunikationsverktyg så som hemsidor, film, livestream och layout av finansiella rapporter utan vi är även väldigt kunniga inom investor relations och hur publika bolag arbetar. 

 

Yielder grundades då vi såg ett stort glapp i kunskap mellan corporate finance och produktionsbolag. I och med vår bakgrund med fötterna i båda världarna kan vi erbjuda en tjänst som ger en helhet, vilket till slut leder till bättre och tydligare kommunikation. Communication made easy.

Styrkan ligger i samarbete

Vår målsättning är att vara en one-stop-shop för kommunikationsverktyg. Ni behöver bara en leverantör, en kontaktperson. Genom unika sammansättningar av partnerskap och samarbeten kan vi erbjuda otroligt breda och högkvalitativa tjänster.

 

För webb har vi slutit ett partneravtal med världsledande WPEngine där vi har våra egna dedikerade servrar i deras miljö i Finland. Detta innebär att vi till våra kunder kan erbjuda hosting av webb med högsta prestanda till ett väldigt bra pris. Vår server  håller inte bara hög prestande utan är även väldigt säker vilket passar bra för bolag med känslig information, så som ett börsnoterat bolag. Vi är även återförsäljare till Loopia där vi kan hantera, registrera och administrera domäner och e-post.

 

Vi har även ett nära samarbete med MFN för integrering av pressmeddelandetjänster på de hemsidor vi bygger. Yielder och MFN är helt oberoende av varandra.