Vi är Yielder

Om oss

OM ossVi är Yielder

I en tid präglad av digitaliseringens framfart och en ständigt ökande konkurrens på marknaden, är det avgörande för företag att kunna anpassa sig och utnyttja möjligheterna som den digitala eran erbjuder. Yielder är en dynamisk byrå som har tagit på sig uppgiften att guida företag genom denna komplexa värld av digital transformation och kommunikationseffektivitet.

OM ossVår vision

Med en vision om att vara en oumbärlig förlängd arm av sina kunders verksamhet, har Yielder förvandlat sig till en pålitlig partner som inte bara förstår sina kunders unika utmaningar och behov, utan också har förmågan att leverera lösningar som genererar bolagsvärden och processförbättringar. Genom att förena hastighet och kostnadseffektivitet, skapar Yielder enastående resultat för sina klienter.

OM ossHur kan vi öka ert bolagsvärde och effektivisera processer?

En av Yielders kärnkompetenser är investor relations, där byrån spelar en avgörande roll för företag som strävar efter att effektivt kommunicera med sina nuvarande och potentiella aktieägare. Yielder underlättar företagens kommunikation genom att producera och underhålla webbplatser som inte bara följer alla regulatoriska krav utan också skapar en attraktiv och informativ plattform.

Dessutom tar vi oss an produktionen av informationsfilmer, rapportkommentarer och livestreams inför olika evenemang, som exempelvis en emission. Yielder engagerar sig även i att skapa det grafiska materialet för dokument såsom kvartalsrapporter, memorandum och prospekt, vilket säkerställer en professionell och enhetlig visuell identitet.

En annan imponerande aspekt av Yielders verksamhet är deras expertis inom Shopify-plattformen. Byrån specialiserar sig på att utforma e-handelslösningar som inte bara är lönsamma, utan också skräddarsydda för varje kunds specifika verksamhet och krav. Genom att koppla e-handeln till Microsoft Business Central skapar Yielder en kraftfull och automatiserad e-handelsmiljö som är redo för framtidens utmaningar.

Inte bara begränsade till försäljning och kommunikation, Yielder har även en stark kompetens inom integrationer mot externa system. Genom att utnyttja API-kopplingar och skapa sömlösa länkar mellan olika system, skapar de en fantastisk användarupplevelse och optimerar verksamhetsprocesser. Deras expertis sträcker sig över integreringar av olika system, från affärs- och ordersystem till lagerhantering, betalningslösningar som Klarna och Dibs, samt identifieringssystem som BankID.

Yielders grundläggande filosofi om att generera avkastning för sina kunder speglas väl i deras namn. Genom att vara en pålitlig partner i kommunikation och digitalisering, tar de sina kunders företag till nya höjder och möjliggör en framgångsrik resa i den digitala världen. Med en passion för innovation och en djup förståelse för affärsverksamhetens komplexiteter, är Yielder en byrå som förtjänar att vara en central aktör i företags digitala framtid.