Vi är Yielder Digital.

Yielder Digital AB i Malmö är din partner för webbutveckling och digital marknadsföring. Med fokus på Shopify, WordPress och god expertis inom Google Ads skapar vårt erfarna team anpassade webblösningar för företag i alla storlekar. Oavsett om du behöver en professionell webbplats eller en skalbar e-handelsplattform, är vi här för att överträffa dina förväntningar. 

Digital tillväxt för framtiden.

Webbutveckling för Framgång

Vi förstår att din digitala närvaro är en avgörande del av din affärsidentitet och framgång. Oavsett om du behöver en professionell webbplats för att marknadsföra ditt varumärke eller en kraftfull e-handelsplattform för att maximera försäljningen, är Yielder Digital AB här för att möta dina unika behov. Med specialisering inom Shopify och WordPress skapar vi webblösningar som inte bara är visuellt tilltalande utan också optimerade för att leverera en överlägsen användarupplevelse.

Expertis inom Digital Marknadsföring

Hos Yielder Digital AB förstår vi vikten av att inte bara ha en imponerande webbplats utan också att dra nytta av digital marknadsföring för att nå ut till din målgrupp. Vårt team har djup expertis inom Google Ads och andra digitala marknadsföringsstrategier. Vi skapar skräddarsydda kampanjer för att öka din synlighet online och driva relevant trafik till din webbplats, vilket i sin tur ökar chanserna för konverteringar och affärssuccess.

Engagerat och Erfaret Team

Vi är stolta över vårt engagerade och erfarna team som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Varje projekt behandlas med omsorg och precision för att säkerställa att din digitala närvaro inte bara är imponerande utan också effektiv för att uppnå dina affärsmål.

Oavsett om du är mitt i ett företagsuppstart eller om du vill ta din befintliga digitala närvaro till nya höjder, är Yielder Digital AB redo att vara din strategiska partner. Kontakta oss idag för att inleda en diskussion om hur vi kan hjälpa dig att lyckas online. 

Varför välja Yielder Digital?

Flexibilitet

Vi anser att en av våra yttersta styrkor är vår flexibilitet. Att snabbt kunna utföra en uppgift eller att mitt i ett projekt kunna styra om efter ändrade behov. Yielder gör det som krävs.

Ärlighet

För oss är ärlighet avgörande för en lång och givande affärsrelation. Detta gäller från start till mål med så mycket tydlighet som möjligt för att undvika missförstånd. 

Erfarenhet

Den samlade erfarenhet Yielder’s team besitter gör att vi kan ta snabba och kloka strategiska beslut för att ta ett projekt i land på bästa möjliga vis.

Effektivitet

För att kunna ge goda leveranstider till rimliga kostnader så anser vi det vara viktigt att vara effektiva i våra produktioner. Vi har under flera år jobbat fram våra processer för att hålla effektiva produktioner gång efter gång.

Tillgänglighet

Att vara tillgänglig är en stor del av vår vardag. Vi älskar kundkontakten och vill att du som kund ska känna dig delaktig och att vi finns till hands när ni behöver oss. Vi är alltid bara ett samtal bort. När du vill.

Expertis

När det kommer till Shopify, WordPress och Google Ads så har vi ledande kompetens inom dessa områden. Vi bygger helt egna mallar och appar i Shopify och WordPress samtidigt som vi marknadsför dig online med Google Ads.

Vanliga frågor

Yielder har kontor i centrala Malmö, Södra Förstadsgatan 4, men arbetar över hela norden. Vill ni att vi kommer och besöker er för att prata om er digitala framtid? Vi kommer gärna ut till er!

Självkalrt har vi det! Skicka e-post till hej@yielder.se och fråga oss om referenser så skickar vi över till dig.

Ja, det kan vi absolut göra! Vårt team hjälper er med logotyp, färgprofil samt typsnitt.

Ja, det kan vi absolut göra! Vi använder oss av marknadens bästa ai-verktyg för framtagning av texter och bilder.

I vårt serviceavtal ingår support över telefon och e-post, underhåll av WordPress och plugins samt en timmes uppdatering av text och bilder månadsvis. Dessutom står vi för webbhotell på våra snabba, säkra servrar. Du betalar endast 950:- ex moms per månad.

Priset beror dels på hur många undersidor webbplatsen ska ha men även om behovet av särskilda funktioner finns. Enkelt brukar vi säga att startpriset ligger runt 30 000:- ex moms.

Priset beror dels på om ni vill utveckla en helt unik design eller använda en färdig mall. Men till stor del beror det på vilka funktioner ni behöver. Priset ligger från 40 000:- ex moms för enklaste utformningen. Kontakta oss gärna för en mer korrekt offert.

Vill du bli uppringd?

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.