Beställning

Vanliga frågor (FAQ)

Efter din valda avtalstid så övergår du till ett löpande avtal. Det löpande avtalet kostar 849:-/mån ex moms där du fortsatt får webbhotell, domän, underhåll och uppdateringar. För att inte övergå till ett löpande avtal ska din uppsägning inkomma till uppsagning@yielder.se senast tre månader innan din avtalstid går ut. När avtalet har gått över till löpande avtal har du tre månaders uppsägningstid på tjänsten.

Den bindningstid vi har att förhålla oss till är den avtalstid som du har valt. Dvs hur många månader du vill delbetala tjänsterna på. När din sista faktura på avtalstiden är betald så är det du som står som ägare till hemsidan. Om avtalet inte sägs upp tre månader innan avtalstiden löper ut så övergår du till ett löpande avtal med tre månaders uppsägningstid. Det löpande avtalet kost 849:-/mån ex moms.

När hemsidan anses vara klar och levererad så löper din avtalstid på. Vi sköter allt underhåll och varje månad har du möjlighet att nyttja en timmes hjälp för uppdateringar av texter och bilder. Om du inte avslutar ditt avtal i samband med att din avtalstid tar slut går du över till ett löpande avtal med en kostnad om 849:-/mån ex moms där du fortsatt får webbhotell, domän, underhåll och uppdateringar. 

Vi bygger alla våra hemsidor i CMS-vertyget WordPress med Elementor. Om du väljer tillvalet e-handel så lägger vi även in tillvalet WooCommerce. WordPress med Elementor är enkel att själv hantera. Efter leverans kan du själv byta ut texter och bilder utan någon tidigare erfarenhet.

Ett domännamn är en blandning av en adress och en identitet på internet. Domännamnet är det du skriver in i din webbläsare för att komma till webbplatsen du vill besöka, till exempel svt.se eller som i vårt fall yielder.se.

Om det önskade domännamnet är upptaget kommer vi berätta det under det initiala telefonsamtalet. Vi hjälps då åt att hitta ett passande ledigt namn på direkten.
Ja, du kommer få upp till fem e-postadresser i priset. Adresserna blir namn@dindomän.se.

Webbhotell eller hosting är det utrymme på en server som din hemsida läggs på så att alla på Internet kan nå den. Yielder har ett partneravtal med världsledande leverantören för hosting av WordPress hemsidor, WPEngine. 

Via vårt partneravtal med WPEngine kan vi erbjuda världsledande hosting för WordPress-hemsidor. Vi har dedikerade servrar i Finland s0m inte delar utrymme med några andra sidor än våra egna kunder. Prestandan är upp till 40% snabbare än de vanligaste webbhotellen i Sverige. Servrarna vi använder är Google-servrar som står skyddade i en serverhall i Finland. backup görs dagligen kl 04.00.

Vi har tillgång till ett bibliotek med fem miljoner bilder. I detta bibliotek kan vi hitta passande bilder för just din bransch som vi kan använda på hemsidan.

Självklart! Klicka i ”Texter” som tillval så ringer en av våra duktiga medarbetare upp dig för att göra en 30-minuters intervju om din verksamhet. Därefter skriver vi ihop ett dokument med texter om er som företag, era produkter eller tjänster m.m.

Beställningen av tjänsten är bindande. Genom att beställa godtar du att betala överenskommen summa. När du får e-post om att produktionen har startat har du fem dygn på dig att skicka in texter, om du inte beställt denna tjänst från oss. Om texter inte skickas in inom denna period lägger vi istället in utfyllnadstext. När vi meddelar om att produktionen är färdig har du fem dygn på dig att inkomma med ändringar. Inkommer inga ändringar anses hemsidan vara klar och levererad.

Med över tio års erfarenhet från svenska investmentbolag så har vi kunskapen hur man tidigt paketerar ett bolag. Vi jobbar själva med all utveckling in house och kan därför få en väldigt god uppfattning av vilka ni är och vad ni behöver. Våra kunder är allt från enskilda företag, till börsnoterade bolag och offentliga verksamheter.