Vi är experter på att bygga hemsidor i WordPress i kombination med Elementor.

Yielder producerar unika, snygga och högpresterande hemsidor i WordPress med Elementor. Kombinationen av de båda är vi experter på och har levererat mer än 100 hemsidor det senate året.

Hemsida

Yielder har valt att jobba med kombinationen WordPress och Elementor då vi dels får högpresterande, snabba hemsidor men även för att sidorna blir enkla för dig som kund att administrera. Genom att vi som byrå har knutit till oss flera byrålicenser med ledande leverantörer kan vi utan extra kostnad erbjuda er premiumplugins till alla produktioner. Alla hemsidor byggs från grunden, vilket innebär att vi inte använder några färdiga teman eller mallar.

E-handel

För att producera en riktigt bra e-handel lägger vi till ytterligare ett element i mixen, WooCommerce. Detta är en av världens mest använda e-handelsplattformar och är så populär på grund av kompatibiliteten med just WordPress. Vi hjälper er med att koppla på betallösningar så som Klarna, Swish och kortbetalning men även fraktlösningar.

Sökmotoroptimering

På Yielder brukar vi säga att det är synd att ha en fin hemsida om ingen hittar dit. Vi jobbar med så kallad on page-optimering vilket skapar organisk tillväxt på Google. Självklart garanterar vi inga specifika platser på Google utan vi ger enbart de bästa möjliga förutsättningarna för en så god placering som möjligt.

Hosting

Genom vårt samarbetsavtal med det världsledande webbhotellet för WordPress, WPEngine, har vi en egen dedikerad server i deras serverpark i Finland. Vår server är dels säkrare än andra webbhotell då antalet företag som delar utrymmet är mindre men framför allt är den upp till 40% snabbare än de vanligaste webbhotellen i Sverige. 

Integreringar

Yielder hjälper dig med integreringar och kopplingar till tredjepartstjänster. Vi kan hjälpa dig att integrera BankID, koppling till pressmeddelandetjänster så som MFN och Cision, koppling till affärssystem så som Fortnox eller Visma. 

Video, ljud & bild

Yielder hjälper er med att producera er reklamfilm, filma intervjuer, fotografering av porträttbilder och produkter samt ljudproduktion.

Copywriting

Grunden till all bra digital kommunikation är ett riktigt bra textunderlag. Yielder hjälper dig att sätta ord på din verksamhet, tjänst eller produkt. Både på svenska och engelska.

Grafisk formgivning

Yielder producerar all form av digital grafik och kan även hjälpa till med tryck. Bland annat hjälper vi dig med logotyp, grafisk profil, layout av finansiella rapporter, broschyrer och annonser.