Presentera bättre genom att sätta ljud & bild på er produkt eller tjänst.

Vi på Yielder hjälper er med att producera er nästa reklamfilm, livestream, filma intervjuer eller  animationsfilm. Alla videor levereras även i format för sociala medier.

Reklamfilm

Yielder hjälper er att producera reklamfilm för er verksamhet, tjänst eller produkt. Vi filmar med professionell kamera i upp till 4K-kvalitét samt drönare. Därefter sköter vi all redigering och grading samt grafik och ljudmix för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Filmade intervjuer

Ett effektivt sätt att få ut ert budskap eller bygga tillit til ler organisation är att spela in filmade intervjuer. Vi kommer ut till er och filmar intervjuer som vi sedan klipper ihop med bilder på er verksamhet, produkt eller tjänst.

Livestream

Yielder hjälper er att livestreama antingen ett event eller en preentation. Vi kommer ut till er med full sändningsutrustning där vi sänder med två kameror och mixar allt på plats för att kunna skicka ut till önskad plattform. Vi kan även hjälpa till att integrera streamen på er webbplats. 

Animerad film

Ibland är det mer effektivt att förklara med en animerad film eller en så kallas explainer video. Yielder hjälper er att ta fram er nästa animerade video tillsammans med ljudmix av voice over och musik.

Fotografering

Låt Yielder komma ut till er för att ta porträttbilder på styrelse, ledningsgrupp och medarbetare. Vi kan även ta miljöbilder med drönare och produktbilder med en mobil fotostudio.

Ljudproduktion

Yielder producerar och redigerar allt ljud för våra produktioner. Allt från voice over till ljudeffekter och musik. Vi kan även hjälpa dig att klippa till exempel en podcast eller en radioreklam.

Grafisk formgivning

Yielder producerar all form av digital grafik och kan även hjälpa till med tryck. Bland annat hjälper vi dig med logotyp, grafisk profil, layout av finansiella rapporter, broschyrer och annonser.

Webblösningar

Yielder producerar unika, snygga och högpresterande hemsidor i WordPress med Elementor. Kombinationen av de båda är vi experter på.

Copywriting

Grunden till all bra digital kommunikation är ett riktigt bra textunderlag. Yielder hjälper dig att sätta ord på din verksamhet, tjänst eller produkt. Både på svenska och engelska.