Låt oss hjälpa er att få en röd tråd genom all er digiala kommunikation.

Yielder producerar all form av digital grafik och kan även hjälpa till med tryck. Bland annat hjälper vi dig med logotyp, grafisk profil, layout av finansiella rapporter, broschyrer och annonser.

Logotyp

Er logotyp är många gånger ansiktet utåt och första intrycket för er kund. Yielder hjälper er att ta fram en logotyp som funkar i alla lägen, mot alla bakgrunder. Logotypen levereras i vektorformat för tryck men även i ett par olika färger så den kan appliceras på både ljus och mörk bakgrund. Självklart kan vi även hjälpa till med att modernisera din gamla logotyp.

Grafisk profil

En genomarbetad grafisk profil skapar den röda tråden genom all din kommunikation. Vi tar fram ett regelverk för hur och vilka typsnitt som ska användas samt 3-5 profilfärger som ska vara genomgående i er verksamhet. Kan du se vilka färger Yielder har i sin profil?

Mallar för Powerpoint & Word

Se till att alltid presentera på ett professionellt sätt. Yielder tar fram mallar utefter er grafiska profil till både Powerpoint och Word. Sätt sedan som standard att alltid använda dessa inom er verksamhet.

E-postsignatur

Även i er e-postsignatur gäller det att ge ett bra intryck samt ge den information som läsaren behöver. Vi hjälper hela er organisation att förbättra era signaturer samt se till att de alltid är uppdaterade. Både på datorn och i mobilen.

Finansiella rapporter

Yielder hjälper er med layout för finansiella rapporter så som årsredovisning eller kvartalsrapport. Detta ger ett mer seriöst intryck samt en trevliga läsning.

Broschyrer

Låt oss på Yielder ta fram er nästa broschyr. Vi hjälper er med allt från formgivning till bilder och text. Behöver du sedan hjälp med att trycka? Vi fixar det!

Annonser

Vi hjälper er att ta fram annonsmaterial för både webb och tryck. Ibland behöver man gå ut snabbt med kampanjer och därmed erbjuder vi expressleverans av annonser där vi har färdigt material inom 24 timmar från beställning.

Video, ljud & bild

Yielder hjälper er med att producera er reklamfilm, filma intervjuer, fotografering av porträttbilder och produkter samt ljudproduktion.

Webblösningar

Yielder producerar unika, snygga och högpresterande hemsidor i WordPress med Elementor. Kombinationen av de båda är vi experter på.

Copywriting

Grunden till all bra digital kommunikation är ett riktigt bra textunderlag. Yielder hjälper dig att sätta ord på din verksamhet, tjänst eller produkt. Både på svenska och engelska.