Vi på Yielder hjälper dig att sätta ord på din verksamhet, produkt eller tjänst.

Grunden till all bra digital kommunikation är ett riktigt bra textunderlag. Yielder hjälper dig att sätta ord på din verksamhet, tjänst eller produkt. Både på svenska och engelska.

Copywriting

Med många års erfarenhet av företagsutveckling på svenska investmentbolag vet vi vidden av bra texter. Låt vår copywriter intervju er för att få ut så många vinklar som möjligt av er verksamhet för att sedan sammanställa texter som ni kan använda i alla kanaler. 

Översättning

Utöver att skriva texter om er verksamhet hjälper vi även till med översättning till engelska. Utmärkt för er hemsida när ni även har utländska besökare eller för er broschyr när ni ska åka på mässa utomlands.

Manus

Står ni inför att spela in reklamfilm eller kortare videosnuttar till sociala medier. Låt oss på Yielder skriva manus för att få en säljande och effektiv text. Funkar lika bra som voice over som manus för skådespelare.

Pressmeddelanden

Yielder är certifierade inom Investor relations och kan därmed hjälpa er att skriva och distribuera pressmedelanden. Vi kan regelverk för börsnoterade bolag och har lång erfarenhet av att jobba med pressmeddelanden i denna miljö.

Video, ljud & bild

Yielder hjälper er med att producera er reklamfilm, filma intervjuer, fotografering av porträttbilder och produkter samt ljudproduktion.

Webblösningar

Yielder producerar unika, snygga och högpresterande hemsidor i WordPress med Elementor. Kombinationen av de båda är vi experter på.

Grafisk formgivning

Yielder producerar all form av digital grafik och kan även hjälpa till med tryck. Bland annat hjälper vi dig med logotyp, grafisk profil, layout av finansiella rapporter, broschyrer och annonser.